• Hoefbladlaan 16-2
  6841 CD Arnhem, Netherlands
 • (026) 3792206 of (+31) 619185354
  Bel nu . (Netherlands)
 • Maandag - Vrijdag 10:00 - 17:00
image
 • (+31) 619185354
 • info@besmelle.com

Khalid Hammad Al-Dolemi

Expert in behandelingen van hernia en hardnekkige spieren
Mijn naam is Khalid Hammad Muajil Aldolemi

Ik begon mijn leven al vroeg met mijn sport karate. Op het begin was het alleen een hobby voor mij en later deed ik mee aan competities. Al snel werd ik er erg goed in, ik werd een karate coach. Tijdens de training lessen die ik gaf kwamen er veel dingen naar boven. Ik kreeg veel nieuwsgierigheid en bewondering voor de samenstelling van de spieren in het menselijk lichaam. Ook hoe ermee om te gaan en de problemen te behandelen met de wetenschap van de Arabische geneeskunde (één van de oudste wetenschap ter wereld), geërfd van de voorouders vóór de komst van de moderne geneeskunde.

Vanaf het begin geloofde ik niet dat één van de ongeneesbare (tussenwervelschijf) ziekte werd veroorzaakt door de erosie van de wervels en het verdwijnen van het gelatine materiaal dat hem op van de onderrug of nek omringt evenals het stoppen van de werking van de knieën, dat in veel gevallen werd gediagnosticeerd.

Maar ik was er zeker van dat er nog een andere reden voor was. Mijn ervaringen in dit opzicht was bewezen toen ik in 2001 de echte kans had gehad vanuit een nabijgelegen positie die ik persoonlijk had gekregen. De pijn die ik had gaf mij een kans en een reden om dit domein te betreden en de waarheid te bewijzen. (In de toekomst zal ik alle details hierover vertellen en beschrijven).

Na een lange tijd geduld en aandringen op de voorzetting van mijn kennis en ervaring over een periode van zeventien jaar heb ik het mysterie van de meest hardnekkige en veel voorkomende ziekten (tussen wervelschijf ziekte) in de wereld opgelost.

Met mijn behandelingen heb ik veel mensen, die voor een lange tijd pijn en klachten hadden, opgelucht en weer blij gemaakt. Ik probeer nog miljoenen mensen die aan deze ziekte lijden te redden. Als God het wil.

Via deze site wil ik een breder publiek bereiken en u van dienst te kunnen zijn. Mocht u na het bezoeken van mijn site nog vragen hebben, kunt u altijd contact met mijn opnemen.

Introductie .... Wat is de ziekte in het kort

Deze ziekte die zijn dilemma ontdekt is, oorspronkelijk een spierknoop ergens in een gebied van de rug. Het werd jaren geleden (ergens) bekneld, en heeft de zuurstof op dat gebied afgesneden. Daardoor later is beschadigd. Maar niet de wervellichaam zelf zoals meest denken. Zijn locatie varieert in elk lichaam, afhankelijk van de klacht (blessure), de duur en de grootte van de schade.

De Oorzaak..

De hoofd oorzaak hiervoor is, de spierkrampen die de zenuwgebieden aantast en bekneld zodat de aanleveren van de zuurstof wordt voorkomen en geblokkeerd op de aangetroffen gebieden. Dit komt lang na de eerste blessureperiode, en ze worden heel langzaam geblokkeerd en afsnijdt de vervoer van zuurstof aan het later beschadigde gebied. Dit duurt lang en meerdere jaren voordat men de klacht voelt en ontdekt.

Categorieën en hoe het te krijgen

Dit is opgedeeld in de verschillende secties en de locatie van het letsel varieert van persoon tot persoon, Als gevolg van het dragen van iets zwaar met een verkeerde beweging en verkeerde lichaamshouding. Of iets snel trekken. Dan krijgt men deze verwonding (blessure). Na uren en dagen voelt men dat hij genezen is (denkelijk ), maar eigenlijk het is niet zo, integendeel is de ziekte zich verder ontwikkeld en aftelling is al begonnen om in de toekomst ergens klacht van te krijgen. Bij sommige blijft de spierbeknelling op hun plaats, en sommigen gaan naar een andere plaats uitstralen en ontwikkelen zich ergens anders met tweede spierbeknelling. Er zijn mensen die worden in hun rug geblesseerd, sommigen van hen in de heup, anderen aan de benen of knieën en sommige van hen raken het aan de bovenkant van de achterkant van de schouders en nek, Bij sommige de rug buigt langzaam en er zijn mensen die snurken en moeite hebben met ademhalen, sommige gevallen kan nog (gevaarlijker), ze zijn in de nek en rug geblesseerd, en sommigen van hen zijn ermee geïnfecteerd, en zijn toestand ontwikkelt zich, en hij is niet goed gediagnosticeerd en de dingen verweven en ontwikkelen zich en soms dwaasheid kunnen bereiken, God vergeven.

Symptomen na de blessure (Beschadiging) ... Het bovenste deel van het lichaam

De patiënt heeft continu of met tussenpozen pijn in de nek of het hoofd ... maar zijn gezondheid is goed bij het klinische onderzoek. Pijn in de schouders, armen of moeite met de beweging van de kaken of een beweeglijke pijn rond de borst van beide kanten, oorsuizingen, Sommigen van hen ontwaken veel uit de slaap en wisten niet waarom, anderen zijn in de war door pijn en weten niet waar de bron is, en sommigen van hen verzwakken zijn ogen, maar hun ogen hebben geen problemen, sommigen klagen over kloppen in het hart, maar hun hart is gezond.

Het middendeel van het lichaam

Rugpijn en dat kan vast of bewegend zijn, het percentage van zijn snurken stijgt, of moeite met ademhalen. En moeite met de beweging van de rug en pijn tijdens rotatie. En anderen, wat erg belangrijker is, Wie met een kromme wervelkolom aangetast is, zonder het te voelen en de moeilijkheid om het te diagnosticeren, zelfs als het bekend is, het kan niet eenvoudig worden behandeld, en er is geen koppeling tussen die twee klachten. Sommigen krijgen misvormde lichaam en is duidelijk met zijn wandeling en beweging, en sommigen van hen klagen over pijn in de buik vergezeld door een gastro-enteroloog, en sensatie braken en stuiptrekkingen, maar bij het klinische onderzoek blijkt niets heeft.

Onderlichaam

Men heeft klacht in onderrug en voelt pijn onder de gordel of in de bekkenbeweging, en sommigen raken verdoofd in de kanten van één of beide dijen, sommige hebben pijn in de knieën waardoor ze geleidelijk beperkt aanvoelen met de beweging van de knieën, Of het mogelijk plotseling het werk van de knieën te gaan stoppen. en sommige voelen tintelende tenen te hebben ondanks dat ze een gezond hart hebben. Al deze symptomen kunnen worden gediagnosticeerd met één of met alle bij dezelfde patiënt.

Belangrijke Tip: Alle patiënten moeten worden gecontroleerd en onderzocht van veiligheid van het hart voordat de behandeling wordt gestart.

Het is mogelijk om de volgende ziekten te behandelen, naar de wil van God, zonder chirurgische interventie en in een zeer korte tijd.

 1. 1- De behandeling van de zenuw, hoewel men een operatie ondergaan heeft.
 2. 2- Hoofdpijn behandeling van de meest nerveuze krampen.
 3. 3- Behandeling van alle soorten nek pijnen.
 4. 4- Pijnbehandeling van schouders en armen.
 5. 5- Behandeling of verlichten van het snurken.
 6. 6- Behandeling van de tintelende voeten of handen als er geen sprake van hart problemen zijn.
 7. 7- Behandeling van een misvormende rug.
 8. 8- Pijnbehandeling van de knieën als er geen probleem met de knieën botten is.